Restaurant Paviljoen ’t Twiske

Geniet van een heerlijke lunch, een drankje of diner in het prachtige natuurgebied Het Twiske nabij Oostzaan 

Een prachtig natuurgebied met veel fiets- en wandelpaden, strandjes en zwemwater. Er zijn ook diverse speeltuinen, een klimtuin en  een kinderboerderij. Een perfecte bestemming voor een dagje uit!

Paviljoen Twiske, een chique en strak ingerichte eetgelegenheid met een relaxte, warme sfeer en een schitterend uitzicht. 

De zon schijnt langer, de temperaturen stijgen, de natuur komt tot leven. Bij Paviljoen Twiske in Oostzaan is het voorjaar begonnen! Vanaf 15 april is het restaurant ook weer open voor diner. Kom genieten van goede spijzen, een relaxte sfeer en een ongekend mooie locatie aan het water. Ervaar hoe het is om de hectiek van een bebouwde omgeving achter je te laten en tot rust te komen in een oase van groen: het prachtige natuur- en recreatiegebied Het Twiske. 

Gelegen aan de Stootersplas

Paviljoen Twiske is de pleisterplaats van de broers Arno en Jeroen Bruinsma. Het koppel heet al achttien jaar lang liefhebbers van goed eten in een chique, strak ingerichte ambiance een oprecht gastvrij welkom. Als het even kan, kies je natuurlijk voor borrelen en eten op een van de terrassen. Zoals het overdekte terras waar je heerlijk uit de wind zit. Of aan de Stootersplas, waar je eindeloos kunt staren over het meer. Een unieke locatie en daarom ook een prachtplek om je bruiloft of (verjaardags)feest te vieren. Velen gingen je voor.

Een perfecte lunch 

Lunch, diner, een drankje of een complete high tea, bij Paviljoen Twiske kan het allemaal. De nieuwe avondkaart heeft veel deelgerechten, zoals een camembert met honing uit de oven. Samen genieten!
Kom lekker wegzakken in retro strand­stoelen aan de waterkant met een glaasje wijn en wat lekkere borrelhapjes. 

Paviljoen Friday 

Ook leuk en een regelrechte hit: de vorig jaar gestarte Paviljoen Friday! Eén keer per maand een feestavond voor 30+ met een hapje, een drankje en een DJ. Vanaf een uur of acht tot één uur ’s nachts lekker eten en feesten. De eerstvolgende Paviljoen Friday is op vrijdag 21 april. Kijk op de website voor het thema en reserveer snel, want de tickets vliegen elke keer sneller over de digitale toonbank.

Restaurant Paviljoen ’t Twiske

De Noorderlaaik 8, 1511 BX Oostzaan

www.paviljoentwiske.nl   Tel. 075-684 4831. https://www.paviljoentwiske.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats een reactie
Naam