Restaurant JP 1886

De nieuwe hippe hotspot om te dineren. Met eerbied voor de historie ‘Verkade-koekjes fabriek’ van het pand en de omgeving, direct gelegen aan de Zaan. Een uniek restaurant en evenementenlocatie op een iconische plek.

Rijksmonument
JP 1886 is een modern restaurant in een rijksmonument, met eerbied voor de historie van het pand en de omgeving, direct gelegen aan de zaan. De liefde voor de natuur komt terug in de prachtige botanische binnentuin en de inrichting van het restaurant. Maar ook op het terras aan de kade is het heerlijk vertoeven. Aan de kade is voldoende plek om aan te leggen met de boot en vervolgens te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

Slowcooker
De kaart is internationaal georiënteerd met in het middelpunt ‘The Beast’. The Beast staat centraal in de open keuken en is een grill, slowcooker en smoker in één. Op The Beast worden de lekkerste stukken vlees én vis bereid, in het zicht van de gasten. Daarnaast heeft JP 1886 op het menu allerlei prachtig opgemaakte gerechtjes die je met elkaar kunt delen: JP’s favourites.

Events
JP 1886 organiseert gedurende het hele jaar events, van klein tot groot. Denk aan dinnerconcerts, Seafood Sunday’s met live muziek, wijnproeverijen, etc.
Ook staat er rondom de feestdagen een groot evenement op de planning dat wordt georganiseerd in samenwerking met DT Events en FluXus: een Dickens kerstmarkt in én rondom de oude Verkadefabriek. Dit event duurt van 10 t/m 20 december.
Op het terrein van de oude Verkadefabriek zullen tal van (lokale) kerstmarktkramen zijn, activiteiten voor jong- en oud, eten & drinken, live muziek, parades etc. Meer informatie over de Dickens Kerstmarkt volgt binnenkort.

Evenementenlocatie
Ook voor de zakelijke markt is JP 1886 uitermate geschikt. Met een eigen zaal, gelegen naast het restaurant, zijn er tal van mogelijkheden. Denk aan intieme bijeenkomsten, presentaties, borrels, diners en bedrijfsfeesten. Ook het ja-woord kun je geven bij restaurant JP 1886. Van ceremonie, tot diner & feest. In een exclusieve setting
maken wij een Trouwdag tot een onvergetelijke dag.

JP’s Wijnhandel
Naast het restaurant van JP 1886 bevindt zich de onlangs geopende wijnwinkel:
JP’s Wijnhandel. Een exclusieve wijn­handel met meer dan 100 verschillende soorten wijn. Sommelier Jaap van Wageningen vertelt bij elke wijn een uniek verhaal en weet iedereen te verrassen met zijn mooie wijnen.

Restaurant JP 1886
Westzijde 188, Zaandam
Verkadefabriek, ingang Zuid
T 075-30 30 360
Geopend:
5 dagen per week, v.a.11.30 u.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats een reactie
Naam