Het mysterieuze Hembrugterrein, ooit het streng beveiligde hart van de Stelling van Amsterdam, waar vuurwapens, artillerie en munitie voor onder meer het Nederlandse leger werd geproduceerd wordt omgetoverd tot een cultureel centrum. In één van de gebouwen op het terrein is BIND gevestigd. Ook wel ‘De huiskamer van het Hembrugterrein’ genoemd. Een levendige plek waar regelmatig culturele activiteiten plaatsvinden voor en door de bewoners van de stad.

De naam doet al vermoeden waar BIND voor staat… namelijk: verBINDen. En als er iets is dat verbind, dan is het wel creativiteit en cultuur In een oud transformatorhuisje op het Hembrugterrein faciliteert en organiseert BIND culturele activiteiten. Van muziek, poëzie, verhalen, kunst tot kunde. Bij BIND mogen dingen ontstaan en groeien, een ‘laboratorium’ voor nieuwe projecten.

Op de planken
BIND initieert zelf ook projecten. Kleinschalig en divers. Altijd met als doel om te prikkelen, te verdiepen en te ontwikkelen. Zo staan er elke eerste vrijdag van de maand zo’n vier singer-songwriters op de planken bij Bind. Kom langs en geniet van een intiem concert in huiskamersetting. De entree is gratis!

 

Een bordje bij Bij BIND
Iedere vrijdag kun je voor slechts € 5 meeeten bij BIND. Er wordt gekookt door vrijwilligers en hobby-koks. Zo eet je samen uit veel verschillende keukens. Geef je op door een mail te sturen naar eenbordje@bijbind.nl. Wil je ook eens koken voor BIND? Zij kunnen je helpen en vergoeden de inkoop. Mail naar ikkook@bijbind.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats een reactie
Naam