featured image

Kom bij Twiske Haven genieten van Food, Boats en Events. Midden in de natuur en toch vlak bij de stad. Wij houden van het buitenleven en delen dat graag met onze gasten. Je bent bij ons welkom voor goed en eerlijk eten en drinken en inspirerende activiteiten. Een relaxte plek met een stoere uitstraling waar iedereen op zijn gemak is en er even helemaal uit is.

Voor de actuele openingstijden verwijzen we graag naar de eigen site van deze locatie. 

Food

Het gezellige restaurant is het kloppend hart van Twiske Haven. De huiskamersfeer is relaxt en bij mooi weer steken we ieder weekend de vuurkorf aan! Rooster dan gezellig samen marshmellows boven het vuur. Met goed en eerlijk eten en drinken is het hier op en top genieten, ook in de herfst en winter. In de zomer is het uiteraard op en top genieten op het terras, onderuit op de loungebank of op comfortabele stoelen tijdens het eten. Kids heerlijk in de zandbak aan het spelen en zelf een heerlijk koud drankje in de hand. En er is altijd iets te zien, direct naast de aanmeerplek voor de bootverhuur!

Boats

Tijd om het water op te gaan! Ervaar de natuur vanaf het water in een kano, ga lekker sportief kajakken, roeien of zeilen of relax in een fluisterboot. Onderweg kun je lekker picknicken of na afloop iets eten bij het restaurant aan de haven. Je kunt ook je eigen boot stallen bij Twiske Haven.

Events

Ook leuk als groepsactiviteit! Ga samen op sloepenspeurtocht met leuke opdrachten en quizvragen. Liever iets sportiever? Kies de kanonatuurtocht, zeilregatta, roeiwedstrijd of watersportdag. En voor de landrotten in je groep boek je een leuke activiteit op het land zoals boogschieten, boerengolf of een terras quiz.

Mag jij dit jaar het bedrijfsuitje of de familiedag organiseren? Ben je net ten huwelijk gevraagd? Heb je binnenkort een verjaardag of jubileum te vieren? Of wil je iemand verrassen met een surprise party? Voor groepen vanaf 20 personen nemen wij je graag veel werk uit handen. Organiseer je eigen evenement op deze bijzondere locatie. Geniet van een Twiske Barbecue met verse streekproducten en pak de boot om het Twiske vanaf het water te beleven. Liever een ander programma? Bekijk dan al onze activiteiten of stel zelf je eigen evenement samen. De ervaren eventmanagers van Twiske Haven adviseren je graag. Elk evenement is anders. Persoonlijke aandacht en een goede voorbereiding zijn daarbij altijd onze uitgangspunten.