Het Hembrugterrein is de ‘place to be’. De  sfeer die er hangt, is uniek te noemen en vind je nergens anders. Lab-44 opende er in mei 2017 zijn deuren met maar liefst 700 m2 voor Makers & Eters. Het restaurant heeft bovendien een groot terras dat uitkijkt over de Zaan en het Noordzeekanaal.

Markante plek

Lab-44 is gevestigd in één van de meest markante panden op het Hembrugterrein, zowel qua stijl als geschiedenis: het pand heeft daadwerkelijk gediend als laborato­rium van de voormalige wapen- en munitiefabriek, die op het terrein gevestigd was. Op deze bijzondere plek heeft Lab-44 een restaurant met groot terras op het zuiden en deels uitzicht over de Zaan en het Noordzeekanaal. Het restaurant biedt tal van mogelijkheden, te beginnen met heerlijk eten en drinken tot vergaderen en feesten.

Hotspot voor Makers & Eters

Lab-44 is dé hotspot van het Hembrugterrein met maar liefst 700 m2 voor Makers & Eters. De makers zijn o.a. HOOP Bier uit Zaandijk en Brouwerij Breugem in het bierlab, maar ook Ministry of Spicy Business; de makers van o.a. Zaanse Sambal, heeft hier zijn hoofdkwartier en productieruimte. Op de menukaart staan naast culinaire gerechten ook pizza’s uit de Valoriani pizzaoven. Aan de bar of op het terras kun je genieten van Hoop en Breugem speciaalbier uit Zaandijk. Voor kinderen hebben we een menukaart met kindvriendelijke gerechten, een leuke speelhoek binnen en voldoende buitenruimte om ook daar lekker te kunnen spelen.

Workshops voor jong & oud

Regelmatig worden er in de workshopkeuken workshops georganiseerd, zoals pizza’s maken en koken met bier. Daarnaast zijn er regelmatig leuke activiteiten voor kinderen. Van DJ Workshop en pompoensnijden tot een gezellige Koningsdag met springkussen en spelletjes.

Multifunctionele locatie

Wil je bij Lab-44 trouwen? Zoek je vergaderruimte? Wil je een feest, vrijmibo, familie-etentje of BBQ organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor een condoléance of een hele uitvaartdienst kun je bij Lab-44 terecht. Het professionele team staat voor je klaar om elke gelegenheid naar jouw wensen te laten verlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats een reactie
Naam