De Jungle Tuin Wormerveer

De Verborgen Parel in de Zaanstreek

De meeste mensen kennen The Paintball Jungle inmiddels wel. Maar op de voormalige voetbalvelden valt nog veel meer te beleven. ‘De Jungle’ is misschien wel de leukste plek om te vertoeven in de Zaanstreek. Een plek die zonder meer de moeite waard is om eens te bezoeken. Je vindt de Jungle pal achter het NS-station van Wormerveer. Je loopt onder het station door en de ingang is niet te missen. Laat je niet afschrikken door het metershoge beeld waardoor je je al bijna in de wildernis van de Azteken waant. Het hele terrein staat vol met bijzondere beelden die eigenaar Rob van Zweeden door de jaren heeft verzameld. Tezamen met de wilde begroeiing vormen ze het decor van de Jungle.

 

In de Jungle Tuin – de grootste tuin van Nederland – en de Jungle Bar met Grandcafé, is een prachtige ambiance neergezet om te relaxen, elkaar te ontmoeten en te chillen. Je bent van donderdag t/m zondag van harte welkom voor een kop koffie, een borrel met heerlijk fingerfood, lunch of diner. Neem middenin prachtige natuur plaats in de gezellige loungesets, een van de grote groepstafels of rol je handdoek uit op een van de vele ligbedden of op het strandje voor een paar uurtjes heerlijk recreëren. Je kunt er badmintonnen, volleyballen en jeu-de-boulen. Ruimte zat om te doen waar je zin in hebt. Hier ervaar je het ultieme vakantie­gevoel, en dat bij wijze van spreken om de hoek.

Wil je met vrienden, collega’s, familie of een ander gezelschap flink aan de bak, dan boek je een activiteit als Paintball, Redneck games, Archery Tag of de Escaperoom. Paintball Jungle is de eerste en grootste aanbieder van Paintball in Nederland. Dertig jaar geleden begon Rob met paintball in Amsterdam en is inmiddels alweer tien jaar gevestigd in Wormerveer. In de loop der jaren is het aanbod van activiteiten flink uitgebreid.

Latin Dance Clinics

Binnen vind je twee prachtige ‘Cubaans’ ingerichte ruimtes waar je Latin Dance Clinics als Salsa, Kizomba of Bachata kunt volgen. Op de zondagen komen mensen
uit de weide omtrek hier dansen op de Latijnse ritmes van DJ’s. Er zijn talloze arrangementen om er een verzorgde dag van te maken. Regelmatig zijn er grote feesten met band of DJ. Houd de agenda in de gaten. Je bent zeven dagen in de week welkom voor de leukste en meest spectaculaire dag die je kunt bedenken. Maar dus ook voor dat dagje niksen. Ontspannen in een andere wereld.

Paintball Jungle
Wandelweg 12
(direct achter NS-station Wormerveer)
1521 AG Wormerveer
Tel. 020 – 6131129

Donderdag t/m zondag
Van 10.00 – 22.00 uur

www.paintballjungle.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats een reactie
Naam