featured image

Welkom bij een nieuw concept in de Zaanstreek, de ‘Zaanse Show & Dinner’. Een event om letterlijk uw vingers bij af te likken.
Met de eerste zinnenprikkelende Monet editie zult u door de ogen van Monet zijn verhaal meebeleven, zo luiden we een bruisend nieuw voorjaar in en sluiten we een minder jaar af.   Wat houdt Zaanse Show & Dinner in, en wat kunt u verwachten? Zaanse Show & Dinner staat, zoals de naam al zegt, voor een spectaculaire dinnershow waarin finalisten van ‘Het Geluid van de ZAANSTREEK’ samen met een groep kunstenaars op het podium zullen stralen.   Hoe ziet de avond eruit? Bij aankomst wordt u aan de bar ontvangen. Van hieruit leiden de gastheer en -dames u naar uw tafel.
Daar kunt u heerlijk ontspannen en onder het genot van diverse exquise lekkernijen deze all-in belevenis ondergaan.   Deze avond zal niemand minder dan Jacob Passander in de huid kruipen van Monet en u zijn verhaal ter ore brengen mede versterkt door het prachtige saxofoon spel door Robert Vethaak. Uw bekende host in de Zaanstreek en daarbuiten is; Pierre Biesterveld ( bekend van zijn bijdrage aan de Pride en fantastische stem). Hij zal naast geweldige entertainment ook zijn vocale kwaliteiten aan u tonen. Pierre wordt op deze avond bijgestaan door upcoming zangeres en upcoming zanger Chayenne Julay & Lennart de Geus ( beide ook bekend van hun deelname aan ‘ Het geluid van de Zaanstreek), die naast hun geweldige vocale kwaliteiten, u mede zullen toespreken en meenemen op deze mooie avond!   Terwijl u van alle heerlijkheden geniet, verwennen deze sterren uw oren met een medley aan mooie liedjes, aansluitend op het leven van Monet. We streven ernaar om al uw zintuigen te prikkelen. Daarom zullen Stephanie Alberts & Beau Smits ( bekend om hun vele vlieguren als entertainment en fantastische dans projecten) u meenemen en betoveren met hun prachtige moderne schaduwdans.   Als klap op de vuurpijl hebben we Zaanstreek beste danser en de man met 2x zoveel gewrichten dan jij en ik kunnen strekken.
U zult hem vast kennen: de bekende choreograaf en finalist van So You Think You Can Dance, Caggie..!! Wij verzoeken u om deze moves niet na te doen op een volle maag.   Chef Harold Nijdam samen met zijn crew van restaurant “Aan Tafel” dragen perfecte zorg voor de inwendige mens.
U kunt uitkijken naar een watertandend menu met een Frans tintje.   Wij raden aan om zoveel mogelijk met ov of met de fiets te komen.
Parkeren mogelijk op de Burcht, Zaandam