featured image

Kinderboerderij ‘DE GEITENBREIERS’ is in blijde verwachting… Binnenkort zal er een nieuw geitje geboren worden en daarom zijn de Geitenbreiers Meneer Wiem en Marieloes in rep en roer! Alles moet in orde zijn voor de komst van de kleine geit, zelfs buurvrouw (de vrouw van buurman Boer Boris) maakt zich zorgen want, hebben de Geitenbreiers wel genoeg stro en is de stal al geveegd en hoe is het met de hoogzwangere moeder geit, maakt die het wel goed?

Op kinderboerderij ‘De Geitenbreiers’ wordt er samen met het publiek op vrolijke manier voor gezorgd dat ons kleine geitje een warm en liefdevol plekje krijgt. Een super vrolijke voorstelling met poppenspel, live muziek, een vleugje clownerie, dans en interactie met het publiek zoals u dat van Potitco gewend bent.

Theatervoorstelling van meneer Wiem en Marieloes (stichting Potitco). De voorstelling is gemaakt naar aanleiding van het prentenboek van het jaar 2016 ‘We hebben er een geitje bij’ en geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar en hun (groot) ouders.