featured image

De muziek uit The Sound of Music wordt over de hele avond tussendoor gedraaid en gespeeld. DJ’s draaien muziek uit de jaren 60 – 80. Het thema The Sound of Music staat er ook voor om het mooie geluid van muziek te laten horen door middel van verschillende artiesten. Gekleed gaan in thema is een mooie bijkomstigheid om het feestje een extra tintje te geven.

Met SmaZZ, DJ Linda, DJ Mach en Danny Loef & Band

Danny Loef & Band
Danny Loef & Band, Danny & de Loefjes, Danny & de Sjonnies of Danny & de Chocolade Fabriek. Noem het wat je wilt, want bij de mannen zelf is het nog niet helemaal duidelijk. Na een tijd in de studio te spenderen met het arrangeren en het schrijven rond de nummers die Danny op papier had staan is het tijd op een poging te doen in het openbaar.
Met de ep release naderend is het tijd om te kijken hoe de nummers werken in een live setting. De band bestaat uit Paul Hobbelink op bass, Koen Schram op toetsen & synths en de eeuwig muzikale Siego Rosier op drums.
Verwacht een sound in de categorie Ben Howard en wellicht Mumford & Sons, volgens Danny zit er een goed verstopt vleugje Pink Floyd bij…