featured image

De 16e editie van de spectaculaire landelijke sloepenrace over ruim 16 kilometer Zaan vindt plaats op zaterdag 20 april. Een feest voor deelnemers en toeschouwers. Start-, finish- en middelpunt vormt De Chocoladefabriek aan de Westzijde in Zaandam. Deze voormalige Verkade-fabriek geeft een voorproefje van het prachtige erfgoed dat de achtergrond vormt voor de sloepenrace zelf.

Locatie
Het middelpunt van de wedstrijd is dit jaar de voormalige Chocoladefabriek van Verkade aan de Westzijde in Zaandam. Daar vindt de start plaats en daar wordt ook gefinisht. Daar vinden ook de andere activiteiten plaats. De voormalige chocoladefabriek van Verkade ligt aan de Westzijde in Zaandam tussen de fabrieken van Verkade en de Zaan in.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 1 februari 2019 via de website. Het inschrijfgeld bedraagt 75 euro per sloep en dient direct betaald te worden via IDEAL. De inschrijving sluit op 6 april 2019. Voor meer informatie, lees de algemene voorwaarden. We hebben plek voor 50 dames sloepen, 50 heren sloepen en 55 trailers.