featured image

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

De Rovers is een tekstloze voorstelling (language nog problem) boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos).

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Kinderboekenweekfeest
Deze voorstelling is onderdeel van het Kinderboekenweekfeest. Het Kinderboekenweekfeest is een een gratis toegankelijk familiefestival waarbij er in iedere hoek van het Zaantheater wel iets te beleven is: de mooiste boeken worden voorgelezen, kinderen kunnen knutselen, tekenen, dansen en muziek maken. Wie wil kan (tegen betaling) drie voorstellingen bezoeken. Geniet van een fantastische middag met het hele gezin!
Lees hier meer over het Kinderboekenweekfeest.

Tijdens het festival
Tijdens deze middag kun je tevens twee andere voorstellingen bezoeken. Kaarten voor deze voorstellingen kunt u apart boeken via onderstaande links en kosten € 5,00 per kaart (exclusief pauzedrankje).

De vriendelijke draak – vanaf 5 jaar (13.45 uur en 13.30 uur)
Hoe Mieke Mom haar maffe moeder vindt – vanaf 8 jaar (14.00 uur en 16.00 uur)