featured image

Om het repertoire van Barbra Streisand te vertolken, heb je een topzangeres nodig. En die hebben we in Nederland: Petra Berger. In dit unieke concert zingt Petra prachtige klassiekers als ‘Don’t Rain On My Parade’, ‘People’, ‘Memory’, ‘The Way We Were’, ‘Evergreen’ en het repertoire uit de film Yentl. De rode draad van de avond is het boeiende levensverhaal van de levende legende.

Petra staat bekend om haar vocale veelzijdigheid en kwaliteit en weet daarmee al jaren een grote schare fans aan zich te binden. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op, en alle ingrediënten voor een mooie hommage zijn aanwezig.

Met dit concert keert Petra ook terug naar haar eigen kinderdroom om zangeres te worden: ‘Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar’.

Beleef een unieke avond Streisand met Petra Berger!