featured image

Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!  Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

Deze, met toestemming van de originele ABBA leden, opgerichte formatie is uitgegroeid tot een van de meest populaire tribute bands van Europa. Een niet te missen show vol meezingers zoals ‘Waterloo’, ‘Dancing Queen’ en ‘Mamma Mia’.

Locatie: Level 2 op Dam 7C

Voorverkoop € 19,40
Deurverkoop € 20,00